ander nieuws

15-02-2024
  • We hebben op 14 februari een gesprek gevoerd met de gemeente, in het gesprek hebben we uitgelegd dat het nu heel belangrijk is voor ons om te weten of de gemeente meegaat in ons plan, m.a.w. krijgt de woongroep toestemming om op het adres aan de Wadwerderweg meerdere wooneenheden te vestigen? Het gesprek was vruchtbaar en verliep soepel en we verwachten binnen afzienbare tijd een antwoord.
  • De aanvraag voor een bankrekening bij de Triodos-bank is in de tweede fase beland. Er is geen voorspelling te doen over hoe lang het nog gaat duren. Dus eenieder die ons graag een financieel zetje in de rug wil geven krijgt nog even de tijd..
  • Er is ook fantastisch nieuws: via de oproepen op Facebook, de pamfletten met QR-code en aan persoonlijke relaties zijn meer dan 200 reacties binnengekomen en de teller loopt nog. 39% Van de stemmers zou wel op Langeheerd willen wonen.  Dank daarvoor! Ook de gemeente functionarissen waren onder de indruk van het brede draagvlak dat we met z'n allen in korte tijd hebben gerealiseerd.
  • Iedere nieuwe ontwikkeling zal hier verschijnen, dus blijf ons volgen. Kan ook op Facebook